Bovenaan de Emerce 100!

Good News staat dit jaar bovenaan de Emerce 100 lijst in de categorie Digital Agency Fullservice Middelgroot met 6,5 van de 7 sterren!

We zijn trots om te delen dat Good News dit jaar bovenaan staat in de categorie Digital Agency Fullservice Middelgroot met 6,5 van de 7 sterren in de Emerce 100! Dit is een erkenning van onze inzet voor kwaliteit, innovatie en het leveren van digitale oplossingen aan onze klanten.

Wat is de Emerce 100?

De Emerce 100 is een jaarlijkse lijst van de beste e-business bedrijven in Nederland. Het geeft inzicht in succes en innovatie, waarbij bedrijven worden beoordeeld op prestaties, klanttevredenheid, innovatie en impact in de digitale wereld.

Team!

Deze titel hebben we te danken aan ons topteam dat keihard werkt om de online ambities van onze klanten steeds weer naar een volgend level te brengen.

Een woord van dank aan onze klanten.

We willen onze gewaardeerde klanten bedanken voor hun vertrouwen, wat een belangrijke rol heeft gespeeld bij het behalen van deze prestatie. We kijken uit naar verdere samenwerking en het realiseren van meer succesvolle projecten.

Benieuwd naar wat Good News voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de digitale ambities van jouw organisaties waar te maken. 

Afbeelding Chris

Nog meer Goed Nieuws?

Amphia.

Het gebruiksvriendelijke digitale verlengstuk van het fysieke ziekenhuis. Veilig, betrouwbaar en toegankelijk voor iedereen.

Digital health.

Zorg innoveren doen we samen, voor ons allemaal. Meer weten?

Vitalis.nl

Een gebruiksvriendelijk platform voor elke generatie. Met een scherp oog voor veiligheid, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Zo maken we zorg ‘accessible’, voor iedereen.

Contact! Let's talk!