Stroomz.

Een platform voor een innovatieve zorgorganisatie die altijd in beweging is. Met een focus op zorgkwaliteit, toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk de website.

Samen met Stroomz creëerden we een overkoepelend platform waar gebruikersgemak, veiligheid en toegankelijkheid centraal staan. Dit platform helpt patiënten snel de juiste zorg te vinden zonder de zorgverleners te overbelasten. Hoe wij dit hebben gedaan? ↓

Stroomz.

Zorgmakers in beweging

Stroomz is een innovatieve zorgorganisatie in Brabant, ontstaan uit de fusie van de huisartsenorganisatie DOH en de multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie SGE. Stroomz is een samenwerkingsverband van 20 huisartsenpraktijken en 10 gezondheidscentra in de regio Eindhoven. Ze bundelen hun kennis, ervaring en kracht om de beste zorg te leveren voor meer dan 200.000 patiënten. Met een focus op het verbeteren van de zorgkwaliteit en toegankelijkheid, wil Stroomz een leidende rol spelen in de zorgsector door altijd in ontwikkeling te blijven en positiviteit uit te stralen.

De vraag.

Een multisite platform

Stroomz had de wens om een multisite platform te creëren waar patiënten eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden, zodat zorgverleners minder belast worden met telefoontjes. Dit zou de druk op zorgverleners verminderen en hen in staat stellen zich te concentreren op hun kerntaken. Uiteraard gaan wij deze uitdaging graag aan!

Onze aanpak.

Om een sterk, uniform platform te creëren, hebben we nauw samengewerkt met onze collega’s van Weekend, die verantwoordelijk waren voor het UX- en UI-ontwerp. Samen hebben we een multisite platform ontwikkeld waarbij elke zorgverlener zijn eigen subsite heeft, voorzien van specifieke kleuren en kenmerken, maar toch geïntegreerd in een overkoepelende structuur. Zo ontstaat er, ondanks alle verschillende sites, toch een eenheid.

Bekijk onze volledige aanpak hier
visual website stroomz
  • Pre-homepage met stappenplan: Bezoekers worden via een duidelijke navigatie door een stappenplan geleid naar de juiste informatie, waardoor ze snel de informatie vinden die ze zoeken.

  • Veilige formulieren: Formulieren worden via een Zivver-link verzonden, wat zorgt voor veilige en vertrouwelijke communicatie met huisartsen.

  • Toegankelijkheid: De website heeft een voorleesfunctie, opties om de tekstgrootte aan te passen, en een zoekfunctie op postcode, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor iedereen.

  • Meertaligheid: De website kan worden vertaald in bijna alle talen dankzij Google Translate.

  • Gebruiksvriendelijkheid: Bezoekers kunnen eenvoudig bellen en zelf zaken regelen via de website, wat helpt om de werkdruk van zorgverleners te verminderen.

Resultaat.

Dankzij de nauwe samenwerking en de goed doordachte functionaliteiten hebben we een platform gecreëerd dat patiënten makkelijk naar het juiste zorgtraject leidt. Het nieuwe platform vermindert de druk op zorgverleners en verhoogt de klanttevredenheid door toegankelijke en veilige communicatie te waarborgen. Voor een organisatie van de omvang van Stroomz, met meer dan 200.000 patiënten, is dit een verbetering in de efficiëntie en kan er meer focus gelegd worden op de kwaliteit van zorg.

Samenwerking ontwikkeling.

Bij Good News streven we naar een hechte samenwerking met onze klanten. Tijdens dit project hebben we intensief samengewerkt met Stroomz en mede-handpicked agency Weekend. Wij zijn trots op deze samenwerking en de impact die het heeft op de zorgsector in Brabant. Samen met Stroomz blijven we ons inzetten voor voortdurende verbeteringen en innovaties die de zorg toegankelijker en effectiever maken.

Benieuwd naar wat Good News voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de digitale ambities van jouw organisaties waar te maken. 

Afbeelding Chris

Nog meer Goed Nieuws?

Digital health.

Zorg innoveren doen we samen, voor ons allemaal. Meer weten?

Amphia.

Het gebruiksvriendelijke digitale verlengstuk van het fysieke ziekenhuis. Veilig, betrouwbaar en toegankelijk voor iedereen.

Werkenbij Vitalis.nl

Een recruitmentplatform voor ouderenzorginstelling Vitalis, wat nieuwe werknemers, talent en vrijwilligers aantrekt en behoudt. Precies wat de merkwaarden van de organisatie weerspiegelt!

Contact! Let's talk!